Scan dit trådløse netværk med Norton UWP-appen til Windows

Du kan køre en manuel scanning for at bekræfte, at netværket er sikkert. Norton scanner netværket for potentielle netværksangreb, da disse er angrebsvektorer, og rapporterer status for netværket. Norton beskytter dig mod MITM-angreb (man-in-the-middle).

Hvis scanningsresultaterne er røde eller orange, kan du aktivere Secure VPN for at lade Norton oprette en privat, krypteret datatunnel. Secure VPN forhindrer cyberkriminelle i at hacke sig ind på din trådløse forbindelse og opsnappe data, som du sender eller modtager.

Scan dit trådløse netværk

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. I vinduet Mit Norton skal du klikke på Scanning ud for Sikkerhed til digitale enheder.

Norton scanner netværket for potentielle trusler.

3. Hvis scanningsresultaterne vises med rød eller orange, skal du klikke på Brug Secure VPN.

I vinduet Secure VPN kan du se beskyttelsesstatus for netværk, enhed og data.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v132006012