Læs mere om indtrængesignaturer

Med Beskyttelse mod indtrængen registreres og blokeres mistænkelige aktiviteter på baggrund af denne liste over angrebssignaturer. Hvis du er sikker på, at det formodede angreb i virkeligheden er en almindelig, uskadelig funktion, kan du fjerne signaturen fra listen, så den ikke længere bruges til overvågning.

Hver gang der oprettes en undtagelse, vil computeren være mere sårbar over for det pågældende angreb.

I nogle tilfælde kan legitime netværksaktiviteter ligne angrebssignaturer. Du vil muligvis modtage gentagne meddelelser om mulige angreb. Hvis du er sikker på, at de angreb, der udløser disse meddelelser, ikke er farlige, kan du fjerne markeringen i indstillingen Giv mig besked, der svarer til signaturen. Hvis du vælger ikke at modtage meddelelser, kan du stadig se de angreb, som Norton har blokeret, i din sikkerhedshistorik.

Hvis Norton-produktet registrerer en bestemt angrebssignatur gentagne gange som skadelig, foreslår Norton-produktet, at du kører Norton Power Eraser for at scanne og uskadeliggøre angrebssignaturen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v1274828