Rapportér en mistænkt forkert registrering til NortonLifeLock

Dette dokument instruerer, hvordan man rapporterer en falsk positiv eller en falsk negativ til NortonLifeLock gennem online-indsendelsesformularen.

• Fortæl os om situationen, hvor du mener, at et Norton-produkt forkert registrerer en fil eller et websted. Dette kaldes også en falsk positiv.

Brug indsendelsesformularen ( Forkert registrering af Norton -fanen) til at fortælle os om en situation, hvor du mener, at Norton forkert registrerer en fil.

• Upload en fil som mistænkes for at være inficeret, en mail med en mistænkt vedhæftet fil eller et mistænkt websted, som ikke er blevet fundet af et Norton-produkt. Dette kaldes også en falsk negativ.

Brug indsendelsesformularen ( Ikke registreret af Norton -fanen) til at uploade en mistænkt inficeret fil, som ikke er blevet registret af Norton.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v126152382
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 06/05/2020