Konfiguration af Norton Family-regler til internetovervågning

Internetovervågning understøttes på Windows-computere, Android-telefoner og -tablets samt på iPhone- og iPad-enheder.

Med internetovervågning kan dine børn udforske internettet frit. Samtidig kan du holde øje med, hvilke websteder de går ind på, og du får de nødvendige værktøjer, så du kan beskytte dem mod upassende indhold. Du kan beskytte dine børn ved at blokere adgangen til upassende websteder. På et tilladt websted findes der nogle gange indhold, der hører til et blokeret websted eller en kategori. Når dit barn besøger disse websteder, blokerer Norton Family de dele af webstedet, der hører til det blokerede websted.

Effektiv internetovervågning på iOS-enheder kræver, at VPN er installeret og aktiveret. Du kan læse mere i Konfiguration af Norton Family på barnets iPhone- eller iPad-enhed.

VPN-funktionen overvåger eller blokerer de aktiviteter, barnet udfører med andre apps end Norton Family-browseren, afhængigt af husreglen for internetovervågning.

Sørg for, at du har aktiveret Norton Family browserudvidelse i Windows. Hvis dit barns pc har Norton Family version 3.7.3 eller nyere, tilføjer Norton Family et ekstra lag af beskyttelse og viser en browserspecifik blokeringsside, også selv hvis barnet har pillet ved browserudvidelsen, slået inkognito eller privat browsertilstand til eller har brugt en ikke-understøttet tredjepartsbrowser til at få adgang til et blokeret websted. Når du dog modtager en advarsel om sådanne begivenheder, skal du tjekke dit barns pc og aktivere browserudvidelse for fuld beskyttelse.

Du kan bruge Nortons websted eller Norton Family-appen til forældre til at se eller opdatere husreglerne.

Nortons websted eller Norton Family-appen til iOS

1. Log på din konto.

2. Vælg det barn, som du vil indstille internetovervågning for.

3. I afsnittet Web skal du klikke eller trykke på indstillingsikonet og udføre de følgende trin.
  4. Du starter eller stopper internetovervågning ved at flytte skydeknappen Til/fra til positionen Til eller Fra.

5. Klik eller tryk på Vis standardhusreglerne efter aldersgruppe for at se de anbefalede indstillinger for barnets alder.

6. Vælg det ønskede overvågningsniveau under Begrænsningsniveau.

7. Under Overvågningsniveau skal du vælge, hvad Norton Family skal gøre, hvis barnet ikke følger husreglen.

8. Under Internetkategorier skal du klikke eller trykke på en kategori for at tillade eller blokere alle de websteder, der falder ind under den. Du kan få flere oplysninger i Norton Family - webstedskategorier

9. Vælg Bloker ukategoriserede websteder for at blokere websteder, som ikke hører under nogen kategori.

10. Angiv URL-adressen på det websted, som du vil blokere adgang til, under Begrænsede websteder, og klik eller tryk derefter på plusikonet Du kan fjerne et begrænset websted, som du har tilføjet, ved at klikke eller trykke på papirkurvsikonet.
  11. Angiv URL-adressen på det websted, som du vil tillade adgang til, under Tilladte websteder, og klik eller tryk derefter på plusikonet . Du kan fjerne et tilladt websted, som du har tilføjet, ved at klikke eller trykke på papirkurvsikonet.
  12. Klik på Gem.

Norton Family-forældreappen til Android

1. Åbn Norton Family-appen til forældrestyring i forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Åbn fanen Regler.

4. Tryk på Internetopsyn under Aktiviteter.

5. Du starter eller stopper Internetovervågning ved at trykke på knappen Fra eller Til.

6. Du opdaterer en husregel for Internetovervågning på følgende måde:

• Tryk på Hvordan vil du holde opsyn med internetaktiviteter? og vælg, hvad Norton Family skal gøre, når dit barn besøger et blokeret websted.

• Hvis du vil blokere eller tillade en internetkategori, skal du trykke på Internetkategorier, markere eller fravælge den kategori, som du vil blokere eller tillade, og derefter trykke på Udført.

• Du blokerer et websted ved at trykke på Begrænsede websteder og dernæst på Tilføj websted. Indtast URL-adressen på det websted, du vil blokere, tryk på OK og dernæst på Udført.

• Du fjerner et websted ved at trykke på Begrænsede websteder, fjerne markeringen af det websted, du vil tillade, og dernæst klikke på Udført.

• Du føjer et websted til listen over tilladte websteder ved at trykke på Tilladte websteder og derefter trykke på Tilføj websted. Indtast URL-adressen på det websted, du vil tillade, tryk på OK og dernæst på Udført.

• Hvis du vil fjerne et websted fra listen over websteder, skal du trykke på Tilladte websteder, fjerne markeringen af det websted, du vil fjerne, og dernæst trykke på Udført.

Hvis du logger på din Norton Family-kontoen via din Google-konto, skal du sørge for at logge af fra din Google-konto i din browser, når du har afsluttet konfigurationen af Norton Family.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125229857
Operativsystem windows,android,ios
Sidst ændret: 14/03/2022