Sådan fjerner du falske pop op-meddelelser eller svindelmeddelelser fra teknisk support om, at computer er inficeret

Nogle bedrageriske virksomheder benytter pop op-advarsler om, at computeren er inficeret med en virus. Pop op-meddelelserne ligner virusadvarsler fra Norton eller andre sikkerhedsadvarsler.

Sådan identificerer og undgår du falske pop op-meddelelser og teknisk support-svindel:

• Læs meddelelsen grundigt, og se efter tydelige tegn på bedrageri, f.eks. stavefejl, uprofessionel grafik og dårlig grammatik.

• Søg på internettet efter det telefonnummer, der er angivet i pop op-meddelelsen, for at finde ud af, hvem det tilhører.

• Hvis du ikke har bedt om det, ringer Norton Support ikke til dig med henblik på at rette fejl på computeren. Du bliver kun ringet op, hvis du har bedt om det.

Læs Læs mere om henvendelser fra falsk teknisk support, og om hvordan du undgår dem.

Hvis du har brug for hjælp, skal du kontakte Kundeservice og support.

Kontakt os

Hvis du vil vide, om den mail, som du har modtaget, er fra Norton, skal du læse Bekræft, at en mail, som du modtager fra Norton, er legitim .

Hvis du mener, at din computer er inficeret, skal du læse Tegn på, at din computer kan være inficeret .

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v122764455
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 01/09/2020