Ophæv blokering computere, der er blokeret af Norton Automatisk blokering

Hvis Norton Firewall stopper netværkstrafik til en computer, som du ved er sikker, kan du gendanne forbindelser til computeren ved at fjerne den fra listen Automatisk blokering i Norton Firewall-indstillinger.

Sådan ophæves den automatiske blokering af en computer

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall eller Netværk.

4. Klik på fanen Indtrængen- og browserbeskyttelse.

5. Klik på Konfigurer i rækken Automatisk blokering af indtrængen under Beskyttelse mod indtrængen.

6. I vinduet Automatisk blokering af indtrængen under Computere, der er blokeret af Automatisk blokering skal du vælge computerens IP-adresse.

7. Vælg Ophæv blokering på rullelisten i kolonnen Handling.

8. Klik på OK i vinduet Automatisk blokering af indtrængen.

9. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v1224861