Sådan udelades eller medtages angrebssignaturer ved overvågning

I nogle tilfælde kan tilforladelige netværksaktiviteter ligne angrebssignaturer. Du vil muligvis modtage gentagne meddelelser om mulige angreb. Hvis du ved, at de angreb, der udløser disse meddelelser, ikke er farlige, kan du oprette en undtagelse for den angrebssignatur, der svarer til den godartede aktivitet.

Hver gang der oprettes en undtagelse, vil computeren være sårbar over for det pågældende angreb.

Hvis du har undtaget angrebssignaturer, som du ønsker at overvåge igen, kan du medtage dem på listen over aktive signaturer.

Sådan undtager du overvågning af angrebssignaturer

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall eller Netværk.

4. Klik på fanen Indtrængen- og browserbeskyttelse.

5. Klik på Konfigurer i rækken Beskyttelse mod indtrængen under Signaturer for indtrængen.

6. Indtast signaturdetaljerne i feltet Signatursøgning i vinduet Indtrængningssignaturer for at finde de angrebssignaturer, du vil undtage, og klik på Gå til.

7. Fjern markeringen ud for angrebssignaturerne, og klik på OK.

8. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Sådan medtages angrebssignaturer, som tidligere var undtaget

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall eller Netværk.

4. Klik på fanen Indtrængen- og browserbeskyttelse.

5. Klik på Konfigurer i rækken Beskyttelse mod indtrængen under Signaturer for indtrængen.

6. Indtast signaturdetaljerne i feltet Signatursøgning i vinduet Indtrængningssignaturer for at finde de angrebssignaturer, du vil tilføje, og klik på Gå til.

7. Sæt markeringen ud for angrebssignaturerne, og klik på OK.

8. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v1224806