Sådan fjerner du malwarevarianter på din computer

Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan du fjerner Trojan.Kotver-truslen på din computer.

Manuel fjernelse af truslen

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

cmd

3. Indtast følgende for at stoppe procestræet i explorer.exe.

• taskkill /im explorer.exe /f

• taskkill /im regsvr32.exe /f

4. Tryk på tasterne Ctrl + Alt + Delete.

5. Klik på Åbn jobliste.

6. I vinduet Windows jobliste skal du klikke på Fil og derefter på Ny opgave (kør...).

7. I vinduet Opret ny opgave skal du indtaste explorer.exe og klikke på OK.

8. Gå til følgende placeringer, og slet Kotver-filerne.

• C:\Users\xxxxxxxx\Appdata\Local\(alfanumerisk mappenavn)

• C:\Users\xxxxxxxx\Appdata\Roaming\(alfanumerisk mappenavn)

• C:\Users\xxxxxxxx\Appdata\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\(alfanumerisk navn.lnk)

9. Genstart computeren.

10. Start Norton.

11. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på Scanninger.

12. Vælg Komplet systemscanning, og klik på Ok i vinduet Scanninger.

13. Klik på Afslut, når scanningen er færdig.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v119650544
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 30/04/2020