Sådan kører du en scanning efter uønskede programmer i Norton Power Eraser

I Norton Power Eraser kan du scanne computeren for uønskede programmer, dvs. potentielt skadelige programmer og potentielt uønskede programmer.

Hent og kør Norton Power Eraser - Scanning efter uønskede programmer (on Windows 10/8/7)

1. Download Norton Power Eraser.

2. Tryk på Ctrl + J for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på filen NPE.exe.

3. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

Hvis du allerede har accepteret licensaftalen, bliver du ikke bedt om det igen.

Norton Power Eraser holder øje med og henter automatisk en eventuel ny version.

4. I vinduet Norton Power Eraser, skal du vælge uønsket programscanning og klikke på Kør nu.

5. Når Norton Power Eraser har fuldført scanningen, vises resultaterne i vinduet Scanning efter uønskede programmer er fuldført.

Hvis der ikke registreres nogen uønskede programmer på computeren, vises meddelelsen " Ingen trusler fundet ". Klik på Udført.

6. Hvis der registreres uønskede programmer, skal du klikke på Afinstaller ud for de uønskede programmer eller værktøjslinjer i vinduet Scanning efter uønskede programmer er fuldført.

7. Følg anvisningerne på skærmen.

8. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

Norton Power Eraser kan bruges til andre ting:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v113338950
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 26/02/2021