Sådan kører du en scanning efter uønskede programmer i Norton Power Eraser

I Norton Power Eraser kan du scanne computeren for uønskede programmer, dvs. potentielt skadelige programmer og potentielt uønskede programmer.

Hent og kør Norton Power Eraser - Scanning efter uønskede programmer

1. Hent Norton Power Eraser.

2. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

• Internet Explorer: Klik på Kør.

• Firefox eller Safari: Klik på Overførsler øverst til højre i browseren for at se de downloadede filer, og klik så på den fil, du har downloadet.

• Chrome: Klik på den downloadede fil nederst til venstre.

3. Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på ikonet Scanning efter uønskede programmer i vinduet Norton Power Eraser.

6. Når Norton Power Eraser har fuldført scanningen, vises resultaterne i vinduet Scanning efter uønskede programmer er fuldført.

Hvis der ikke registreres nogen uønskede programmer på computeren, vises meddelelsen " Ingen risici fundet ". Klik på Tilbage.

7. Hvis der registreres uønskede programmer, skal du klikke på Afinstaller ud for de uønskede programmer eller værktøjslinjer i vinduet Scanning efter uønskede programmer er fuldført.

8. Følg anvisningerne på skærmen.

9. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

Norton Power Eraser kan bruges til andre ting:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v113338950
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/06/2020