Download og brug af Norton Power Eraser – et gratis værktøj til fjernelse af virus og malware i Windows

Værktøjet Norton Power Eraser er kun kompatibelt med computere, der kører Microsoft Windows 7 SP1 og nyere operativsystemer. Det fungerer ikke sammen med computere, der kører WinPE, Mac OS X eller Android- og iOS-enheder.

Norton Power Eraser er et gratis værktøj til fjernelse af virus, som kan hentes og køres med henblik på at fjerne malware og filer, der udgør en trussel, fra computeren. Du behøver ikke at installere dette værktøj.

Download Norton Power Eraser, og kør en fuld systemscanning

1. Du skal downloade en af følgende filer, afhængigt af hvilken version af Windows du har:
    • 64-bit Windows: Norton Power Eraser
    • 32-bit Windows: Norton Power Eraser

2. Tryk på Ctrl + J for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på filen NPE.exe.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

3. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

Hvis du allerede har accepteret licensaftalen, bliver du ikke bedt om det igen.

Norton Power Eraser holder øje med og henter automatisk en eventuel ny version.

4. I vinduet Norton Power Eraser, skal du vælge Komplet systemscanning og klikke på Kør nu.

5. Hvis du vil inkludere Rootkit-scanningen, skal du klikke påIndstillinger og under Scan- og logindstillinger, skal du aktivere indstillingenInkluder Rootkit-scanning (kræver en genstart af computeren) og klikke på Anvend.

6. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart.

Vent på, at scanningen bliver fuldført. Følg anvisningerne på skærmen.

Video

Nogle programmer installerer uønskede værktøjslinjer og kan finde på at omdirigere browseren til andre webadresser. I Norton Power Eraser kan du scanne computeren for uønskede programmer, dvs. potentielt skadelige programmer og potentielt uønskede programmer. Find flere oplysninger i Sådan kører du en scanning efter uønskede programmer i Norton Power Eraser.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100824120155EN