Download og brug af Norton Power Eraser - et gratis værktøj til sletning af virus og malware i Windows

Norton Power Eraser-værktøjet er kun kompatibelt med computere, der kører Microsoft Windows-operativsystemer. Det fungerer ikke sammen med computere, der kører WinPE, Mac OS X eller Android- og iOS-enheder.

Norton Power Eraser er et gratis værktøj til fjernelse af virus, som kan hentes og køres med henblik på at fjerne malware og filer, der udgør en trussel, fra computeren. Du behøver ikke at installere dette værktøj.

Download Norton Power Eraser, og kør en fuld systemscanning (på Windows 10/8/7)

1. Download Norton Power Eraser.

2. Tryk på Ctrl + J for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på filen NPE.exe.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

3. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

Hvis du allerede har accepteret licensaftalen, bliver du ikke bedt om det igen.

Norton Power Eraser holder øje med og henter automatisk en eventuel ny version.

4. I vinduet Norton Power Eraser, skal du vælge Komplet systemscanning og klikke på Kør nu.

5. Hvis du vil inkludere Rootkit-scanningen, skal du klikke på Indstillinger og under Scan- og logindstillinger, skal du aktivere indstillingen Inkluder Rootkit-scanning (kræver en genstart af computeren) og klikke på Anvend.

6. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart.

Vent på, at scanningen bliver fuldført. Følg anvisningerne på skærmen.

Nogle programmer installerer uønskede værktøjslinjer og kan finde på at omdirigere browseren til andre webadresser. I Norton Power Eraser kan du scanne computeren for uønskede programmer, dvs. potentielt skadelige programmer og potentielt uønskede programmer. Du kan læse mere i Sådan kører du en scanning efter uønskede programmer i Norton Power Eraser.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100824120155EN
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 26/02/2021