Download og brug af Norton Power Eraser - et gratis værktøj til sletning af virus og malware i Windows

Norton Power Eraser-værktøjet er kun kompatibelt med computere, der kører Microsoft Windows-operativsystemer. Det fungerer ikke sammen med computere, der kører WinPE, Mac OS X eller Android- og iOS-enheder.

Norton Power Eraser er et gratis værktøj til fjernelse af virus, som kan hentes og køres med henblik på at fjerne malware og filer, der udgør en trussel, fra computeren. Du behøver ikke at installere dette værktøj.

Download Norton Power Eraser, og kør en scanning

1. Hent Norton Power Eraser.

2. Klik på Gem.

3. Vælg Skrivebord som placering, og klik på Gem.

4. Hvis du vil køre Norton Power Eraser, skal du dobbeltklikke på filen NPE.exe.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

5. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

Norton Power Eraser holder øje med og henter en eventuel ny version.

6. Klik på ikonet Scan efter risici i vinduet Norton Power Eraser.

7. Norton Power Eraser udfører som standard en Rootkit-scanning og kræver, at du genstarter computeren. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart.

Hvis du ikke ønsker at inkludere Rootkit-scanningen, skal du gå til Indstillinger og fjerne markeringen ud for funktionen Inkluder Rootkit-scanning (Systemet skal genstartes).

8. Vent på, at scanningen bliver fuldført.

Nogle programmer installerer uønskede værktøjslinjer og kan finde på at omdirigere browseren til andre webadresser. I Norton Power Eraser kan du scanne computeren for uønskede programmer, dvs. potentielt skadelige programmer og potentielt uønskede programmer. Du kan læse mere i Sådan kører du en scanning efter uønskede programmer i Norton Power Eraser.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100824120155EN
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/06/2020