Tegn på, at computeren er inficeret

Mange Norton-tilbud omfatter en ekstra fordel, der kaldes Norton Virus Protection Promise, som giver adgang til Norton-eksperter, der sammen med dig kan finde og fjerne virus, hvis du får problemer i løbet af abonnementsperioden. Hvis Symantec mod forventning ikke kan fjerne en virus fra enheden, er du muligvis berettiget til en refundering af Norton-abonnementet eller Norton-pakken (afhængigt af hvad du har købt).

Hvis du ikke er omfattet af Norton Virus Protection Promise, skal du fortælle os mere om problemerne på computeren, eller hvorfor du tror, at computeren er inficeret.

Vælg det udsagn, der passer bedst til din situation:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100816020421EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 08/03/2019