Tegn på, at computeren er inficeret

Mange Norton-produkter har en ekstra fordel kaldet Norton Virus Protection Promise, som inkluderer adgang til Norton-eksperter, der kan samarbejde med dig om at diagnosticere og fjerne vira, hvis du skulle støde på problemer under dit abonnement. Hvis Norton mod forventning ikke kan fjerne en virus fra enheden, er du muligvis berettiget til en refundering af Norton-abonnementet eller Norton-pakken (afhængigt af hvad du har købt).

Hvis du ikke er omfattet af Norton Virus Protection Promise, skal du fortælle os mere om problemerne på computeren, eller hvorfor du tror, at computeren er inficeret.

Vælg det udsagn, der passer bedst til din situation:

Jeg kan se pop op-meddelelser eller bliver omdirigeret til andre websteder

Du har måske bemærket, at der vises nogle små pop op-vinduer oven på et websted, eller at det ikke er det rigtige websted, der åbnes, når du prøver at gå ind på et websted, fordi du bliver sendt videre til et andet. Problemet kan opstå, hvis der på computeren ved et tilfælde er blevet installeret malware, som kaprer browseren. Nogle af de malwareprogrammer, der kaprer browsere, er bundtet med gratis programmer eller programmer, som du henter på internettet.

Læs Sådan fjerner du uønskede pop op-vinduer eller omdirigeringer

Computeren fryser, og jeg bliver bedt om at sende penge

Hvis du surfer på internettet, og computerens skærmbillede pludselig fryser fast med en pop op-meddelelse om, at du skal sende penge, og at computeren vil være låst, indtil du har betalt, er computeren blevet inficeret med den slags malware, der kaldes ransomware.

Læs Hvad er ransomware, og hvordan kan du forhindre ransomwareangreb.

Jeg tror, jeg er blevet udsat for svindel af en falsk supportafdeling

Svindel under dække af teknisk support bliver mere og mere udbredt på internettet. Svindlerne vinder ofte forbrugernes tillid ved at hævde, at de repræsenterer kendte firmaer, og de udnytter forbrugernes frygt for infektion med virus og malware.

Læs Lær mere om svindel med teknisk support, og hvordan du undgår det

Min computer kører langsomt

Computerens ydeevne kan blive forringet pga. forskellige faktorer, og det bliver muligvis mere udtalt, når du starter computeren, surfer på internettet eller starter et program. Det er bedst at finde ud af, hvornår computeren er langsom, før du prøver at rette fejlen.

Løs Løs problemer med langsom computer

Jeg kan ikke starte computeren

Hvis computeren ikke længere starter i Windows, er det tegn på, at der er en potentiel trussel, eller at der er problemer med en softwaredriver eller med hardwaren, så computeren ikke kan indlæse Windows. Du kan måske rette fejlen ved at køre Norton Bootable Recovery Tool, hvis fejlen skyldes en virus.

Læs Sådan løser du fejl ved start af computeren

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100816020421EN