Der blev ikke registreret nogen skadelige filer under scanningen

Hvis der ikke blev fundet nogen trusler på computeren, er det mindre sandsynligt, at computeren er inficeret. Der kan være mange andre årsager til, at webbrowseren viderestiller dig til andre websteder. Gør følgende for at sikre dig, at indstillingerne er korrekte.

TRIN 1

Kontrollér, om der er forkerte DNS-indstillinger

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

control

3. Klik på ikonet Netværk og internet og derefter på Netværks- og delingscenter. Klik på Skift indstillinger for netværkskort i venstre rude.

I Windows XP: Dobbeltklik på ikonet Netværksforbindelser.

4. Højreklik på det netværkskort, som er i brug, og klik derefter på Egenskaber.

Hvis beskeden Styring af brugerens konto vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

5. Klik på Internetprotokol (TCP/IP) eller Internetprotokol version 4 (TCP/IPv4) i Egenskaber for netværksforbindelse under "Denne forbindelse bruger følgende elementer".

6. Klik på Egenskaber.

7. Under fanen generelt i vinduet Egenskaber for Internetprotokol (TCP/IP) skal du undersøge indstillingerne for DNS-server.

• Hvis knappen Brug følgende DNS-serveradresser er markeret, skal du kontrollere serveradresserne. Kontrollér, at DNS-serveradressen, der vises, er den samme som den, du fik af internetudbyderen eller netværksadministratoren.

• Hvis DNS-serveradressen starter med 85.255.11x.x, er det højst sandsynligt, at DNS-cachen er forgiftet som følge af et såkaldt pharming-angreb.

TRIN 2

Ret forkerte indstillinger for Windows' værtsfil

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

C:\Windows\System32\Drivers\etc\

Erstat drevbogstavet, hvis drevet C : ikke er systemdrevet.

3. For hver værtsfil du finder, skal du højreklikke på filen og dernæst klikke på Åbn med eller Åbn.

4. Dobbeltklik på Notesblok i listen over programmer.

Indholdet i værtsfilerne kan ligne indholdet i dette vindue:

5. Fjern alle de linjer, der ikke indledes af et #, i værtsfilerne, bortset fra linjen "127.0.0.1 localhost".

6. Vælg Gem i menuen Filer.

TRIN 3

Kontrollér proxyindstillinger

Hvis computeren ikke bruger en proxyserver til internetforbindelsen, kan du springe dette trin over.

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

inetcpl.cpl

3. I vinduet Internetindstillinger under fanen Forbindelser skal du klikke på LAN-indstillinger.

4. Gør et af følgende:

• Hvis du ikke bruger proxyservere, eller hvis du ikke kender til proxyservere, skal du sikre dig, at indstillingen Brug en proxyserver til LAN ikke er valgt.

• Hvis du bruger en proxyserver, skal du sikre dig, at indstillingerne er rigtige.

5. Klik på Ok.

6. Klik på Anvend og derefter på Ok i vinduet Internetindstillinger.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100816010815EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 30/05/2019