Scan computeren med Norton Bootable Recovery Tool

• Med Norton Bootable Recovery Tool startes computeren fra dvd'en eller USB-enheden, og computeren scannes. Du skal downloade og oprette Norton Bootable Recovery Tool på en dvd eller en USB-enhed.

Du har brug for følgende for at oprette og køre Norton Bootable Recovery Tool:

• En tom dvd eller USB-enhed

• Adgang til en anden computer med internetadgang, hvor du kan oprette og brænde en billedfil af Norton Bootable Recovery Tool til en dvd eller på en USB-enhed.

Gå ind på downloadsiden Norton Bootable Recovery Tool, og vælg dit sprog, hvis du vil læse mere om, hvordan du bruger Norton Bootable Recovery Tool.

Registrerede scanningen nogen trusler?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100815103916EN
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 27/01/2020