Fejl: (9012, 809) "En fejl forhindrer VPN i at oprette forbindelse. Referencefejl ID 809"

Norton Secure VPN/Secure VPN kan ikke længere bruges i Indien som følge af statslige bestemmelser, der kræver, at brugerdataene logføres og gemmes. Du kan dog stadig bruge dit produkt/abonnement, når du rejser uden for Indien.

Hvis du kontakter vores kundesupport, får du den samme besked. Kundesupport kan ikke hjælpe med at finde alternative løsninger på dette.

For at kunne oprette forbindelse til VPN-serverne skal Norton Secure VPN have lov til at bruge UDP-port 500 og 4500.

Denne fejl vises, hvis internettrafikken på disse porte er blokeret af følgende:

• En softwarefirewall, der er installeret på enheden

• Netværksrouteren

• Kontakt internetudbyderen angående blokering af VPN-trafikken

• Regionale adgangsrestriktioner for VPN-trafik, der er fastsat af lokale myndigheder

Problemet kan løses ved at prøve at oprette forbindelse til en anden VPN-region eller sikre, at internettrafikken via port 500 og 4500 ikke er blokeret på din enhed eller dit netværk.

Opret forbindelse til en anden VPN-region

Opret forbindelse til en anden VPN-region, og prøv at bruge den app, der har problemer med at oprette forbindelse til sin tjeneste.

Eksempel 1: Hvis du befinder dig i USA, og VPN-regionen er indstillet til Automatisk, så prøv at oprette forbindelse til USA- eller Canada-regionen manuelt.

Eksempel 2: Hvis du befinder dig i Tyskland, og VPN-regionen allerede er indstillet til Tyskland, så prøv at oprette forbindelse til en anden region, der ligger tæt på, f.eks. Schweiz eller Frankrig.

Hvis du stadig får vist denne fejl, skal du sikre dig, at internettrafikken via port 500 og 4500 ikke er blokeret af en firewall, router eller din internetudbyder. Hvis du har et Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder, skal du kontrollere, at det er konfigureret til at tillade trafik via disse porte.

Konfiguration af indstillinger i Norton Firewall

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. I vinduet Mit Norton skal du ved siden af Sikkerhed til digitale enheder klikke på Åbn.

3. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

4. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall.

5. Klik på Konfigurer i rækken Network Trust på fanen Generelle indstillinger.

6. Angiv indstillingen Tillidsniveau til Fuld tillid.

Hvis Tillidsniveau allerede er angivet til Fuld tillid, skal du fortsætte til næste trin.

7. Klik på Anvend.

8. Luk vinduet Indstillinger i Sikkerhed til digitale enheder, og aktivér derefter Secure VPN i vinduet Mit Norton.

Hvis dette ikke løser problemet, skal du kontrollere, om din netværksrouter tillader trafik via disse porte.

Konfiguration af netværksrouter

Følgende trin er kun en generel beskrivelse. De aktuelle trin kan variere afhængigt af, hvilken router du har. Du kan se flere oplysninger i brugervejledningen fra producenten af routeren.

1. Sæt et netværkskabel mellem computers LAN-port og Ethernet-porten i routeren.

Du kan også vælge at oprette forbindelse til routeren via wi-fi.

2. Går ind på routerens konfigurationsside ved at skrive routerens IP-adresse i adressefeltet i din browser.

De fleste routere bruger en af følgende standardadresser:

• 192.168.0.1

• 192.168.1.1

• 192.168.1.254

3. Indtast dit brugernavn og din adgangskode til routeren.

4. Routeren bruger standardadgangskoden, medmindre du har ændret den. Routerens standardadgangskode skulle gerne fremgå af routerens brugervejledning.

5. Find frem til indstillinger for firewall.

6. Åbn op for trafik via port 500 og 4500.

Hvis det ikke er muligt at tillade trafik via port 500 og 4500, er det også en mulighed at slå firewallfunktionen fra.

7. Gem routerens indstillinger, og luk vinduet.

8. Åbn Norton-sikkerhedsproduktet til digitale enheder, og slå Secure VPN til i vinduet Mit Norton.

Aktivering af automatisk forbindelse

Jeg har Norton 360 til Windows

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. Klik på pilen ud for Secure VPN i vinduet Mit Norton, og klik på Indstillinger.

3. Brug skydeknappen til at aktivere eller deaktivere automatisk forbindelse.

Jeg har Norton Secure VPN-appen til Windows

1. Åbn Norton Secure VPN-appen.

2. Klik på ikonet Indstillinger øverst i appvinduet.

3. Brug skydeknappen Opret automatisk VPN-forbindelse ved start under Generelt i vinduet Indstillinger til at aktivere eller deaktivere automatisk forbindelse.

Hvis dette ikke løser problemet, skal du kontakte din internetudbyder for at tillade trafik via UDP-port 4500 og 500.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v135460781