Konfigurer internetsikkerhed med Norton UWP-appen til Windows

Med Internet Security-udvidelsen kan du surfe, søge og shoppe sikkert online med din Edge-browser. Den hjælper med at beskytte din enhed og dine personlige oplysninger mod online-svindel, bedrageriske websteder og skadelige links, der installerer ransomware, trojanske heste og andre onlinetrusler. Internet Security opretter sikkerhedsvurderinger for webstederne, inden du besøger dem.

Når du foretager søgninger på internettet med Edge-browseren, viser Norton vurderingsikoner ud for søgeresultaterne. Ikonerne fortæller dig, om et websted er skadeligt, allerede inden du besøger det.

Konfiguration af Internet Security

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. I vinduet Mit Norton skal du ud for Internet Security klikke på Konfigurer.

Du viderestilles til Microsoft Store, hvorfra du kan installere Internet Security-udvidelsen til Edge-browseren.

3. Klik på Hent, og installer Internet Security-udvidelsen fra Microsoft Store.

4. Vælg Slå til, når der vises en besked fra Edge-browseren.

5. Hvis du ikke får meddelelsen, skal du gå til vinduet Mit Norton > Internet Security og klikke på Aktivér.

For at være sikker, mens du surfer med Edge-browseren, anbefaler vi, at du åbner Edge-browseren via Norton Security Protection eller Norton Security On-the-Go-appen. Gå til vinduet Mit Norton > Internet Security og klik på Åbn.

Norton Security On-the-Go er i øjeblikket kun tilgængelig i USA. Appen bliver tilgængelig i andre lande på et senere tidspunkt.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v132005763