Skift din enhedsplacering ved hjælp af Norton UWP-appen

Norton skjuler dine personlige oplysninger, herunder din placering, når du går på internettet. På den måde får du adgang til dine yndlingsapps på samme måde, som når du er hjemme, med Norton Security Protection eller Norton Security On-the-Go.

Streamingtjenester med specifikt indhold for forskellige områder fungerer muligvis ikke korrekt, når Norton Secure VPN er aktiveret.

Norton Security On-the-Go er i øjeblikket kun tilgængelig i USA. Appen bliver tilgængelig i andre lande på et senere tidspunkt.

Sådan skifter du placering

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. I vinduet Mit Norton skal du klikke på Åbn ud for Secure VPN.

3. Skub skydeknappen under VPN hen på Til.

4. Vælg det geografiske område, du ønsker fra rullelisten Din VPN-placering.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128637847