Få mere at vide om man-in-the-middle-angreb

Et mand-i-midten-angreb (MITM) er et angreb, hvor en angriber er i stand til at læse, indsætte og ændre meddelelser mellem to brugere eller systemer. Angriberen skal være i stand til at observere og opfange beskeder mellem de to ofre. Du kan læse mere i denne artikel.

Norton beskytter dig mod MITM-angreb som SSL-stripeangreb, angreb med manipulation af indhold og DNS-spoofingangreb. Når du modtager en advarsel fra Norton om, at der registreres et man-in-the-middle-angreb, skal du vælge den anbefalede handling i advarselsvinduet.

Her er nogle anbefalinger til at hjælpe med at beskytte mod et man-in-the-middle-angreb:

• Installer en Norton UWP-app som Norton Security Protection eller Norton Security On-the-Go1, der beskytter dig mod MITM-angreb.

• Sørg for, at webadressen på webstedet, som du besøger, starter med "https".

• Undgå at oprette forbindelse direkte til en offentlig wi-fi-router. Når du bruger offentlig Wi-Fi, skal du sikre dig, at aktiverer Secure VPN i Norton UWP-appen, så din forbindelse bliver krypteret og dine private data (som adgangskoder eller kreditkortoplysninger) forbliver beskyttede.

• Pas på potentielle phishing-mails fra cyberkriminelle, som beder dig om at opdatere din adgangskode eller andre legitimationsoplysninger. I stedet for at klikke på linket i mailen, skal du skrive webstedsadressen i browseren.

Norton giver dig besked, når der identificeres MITM-angreb. Hvis du mener, at Norton identificerer et kendt, pålideligt netværk som et MITM-angreb, kan du føje netværket til listen over pålidelige netværk. Der er flere oplysninger i Skift tillidsniveau for netværk i Norton UWP-appen.

1Norton Security On-the-Go er i øjeblikket kun tilgængelig i USA. Appen bliver tilgængelig i andre lande på et senere tidspunkt.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128637565