Aktivér Secure VPN med Norton UWP-appen til Windows

Når du bruger en trådløs forbindelse uden beskyttelse, kan internetudbyderen og webstederne fortolke følsomme oplysninger såsom placering, chat og mail. Du er sårbar over for hackere, som er ude på at overvåge og stjæle oplysningerne. Norton opretter et virtuelt privat netværk (VPN), som krypterer de følsomme data. Derfor kan du trygt bruge en trådløs forbindelse.

Aktivér Secure VPN

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. I vinduet Mit Norton skal du ud for Secure VPN klikke på Aktivér.

Hvis din forbindelse stadig er ubeskyttet, skal du vælge Åbn.

3. I vinduet Secure VPN skal du skubbe knappen VPN over på TIL.

4. Slå kontakten Blokering af reklamesporing til eller fra for at tillade eller blokere reklamesporing.

Indstillingen Blokering af reklamesporing blokerer målrettede reklamer. Dog kræver et mindre antal websteder, at Blokering af reklamesporing er slået fra, for at de fungerer ordentligt. Hvis du har tillid til disse websteder, kan du aktivere Blokering af reklamesporing.

Når du modtager en advarsel fra Norton om, at der registreres et man-in-the-middle-angreb, skal du vælge den anbefalede handling i advarselsvinduet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128629171