Fejl 9011,102: "Der opstod en uventet fejl under installation af Norton Secure VPN, og installationen blev afbrudt. Prøv at installere igen ..."

Denne fejl kan opstå, hvis installationen af Norton Secure VPN stoppes eller afbrydes af et andet program eller tjeneste. Problemet kan løses ved at lukke alle programmer, genstarte computeren og derefter starte installationen af Norton Secure VPN igen.

Genstart computeren

1. Afslut alle programmer.

2. Genstart computeren.

Når computeren er blevet genstartet, skal du dobbeltklikke på den installationsfil til Norton Secure VPN, som du hentede, for at begynde installationen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128628498
Operativsystem Mac OS X, windows
Sidst ændret: 02/09/2019