Fejl 9011,102: "Der opstod en uventet fejl under installation af Norton Secure VPN, og installationen blev afbrudt. Prøv at installere igen ..."

Du kan løse problemet ved at køre LiveUpdate og installere alle de tilgængelige Norton-opdateringer. Hvis problemet stadig opstår, skal du afinstallere og geninstallere Norton.

TRIN 1

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. I vinduet Mit Norton skal du under Enhedssikkerhed klikke på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Afslut alle programmer, og genstart derefter computeren.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Afinstallation af Norton

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. Klik på Norton 360 (Symantec Corporation) på listen over installerede programmer, og klik på Fjern eller Afinstaller.

4. Klik på Fjern alle brugerdata.

5. Klik på Næste i vinduet Advarsel om abonnementsperiode.

6. Klik på Genstart nu.

Norton 360 afinstalleres først fuldstændigt, når computeren genstartes.

TRIN 3

Download Norton fra din Norton-konto

1. Log på Norton.

2. Du bliver bedt om at logge på, hvis du ikke allerede er logget på Norton. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Hvis du ikke har en konto, skal du klikke på Opret en konto og gennemføre tilmeldingsprocessen.

3. Klik på Download Norton i vinduet Kom godt i gang.

Hvis du vil installere et nyt program, som ikke er registreret på din Norton-konto, skal du klikke på Indtast en ny produktnøgle og derefter angive produktnøglen eller pinkoden for at downloade programmet.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

• Internet Explorer eller Microsoft Edge: Klik på Kør.

• Firefox eller Safari: Klik på funktionen Download øverst til højre i browseren for at få vist de downloadede filer, og dobbeltklik så på den fil, du har downloadet.

• Chrome: Dobbeltklik på den downloadede fil nederst til venstre.

6. Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

7. Følg anvisningerne på skærmen.

Norton er nu installeret og aktiveret.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128628498
Operativsystem Mac OS X, windows
Sidst ændret: 27/01/2020