Norton Secure VPN opretter automatisk forbindelse til en lokation fra en anden region

Som standard er indtillingen "Virtuel placering" i Norton Secure VPN indstillet til Vælg automatisk region. Denne indstilling sikrer, at Norton Secure VPN opretter forbindelse til den bedste server, afhængigt af ydeevnen.

Med denne indstilling bliver der nogle gange oprettet forbindelse i et andet område end der, hvor du befinder dig, for at sikre, at du får den bedst mulige internetforbindelse.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v118031157_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 26/10/2018