Læs mere om, hvorfor apps registrerer din placering, selvom der er forbindelse til Norton Secure VPN

Apps som Google Maps kan finde enhedens placering vha. Wi-Fi-routerens placering, og hvis satellitsporing af placeringen er aktiveret på enheden. Men alle andre oplysninger, der passerer gennem appen, bliver beskyttet og krypteret.

De websteder, du går ind på via enhedens browser, kan ikke identificere din IP-adresse og kan ikke registrere din fysiske placering.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117622391
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/11/2019