Sådan løser du problemet, hvis Google eller YouTube vises på et andet sprog på enheden, når der er forbindelse til Norton Secure VPN

Når du har oprettet forbindelse til VPN, maskerer Norton Secure VPN din IP-adresse og andre oplysninger, som Google bruger til at finde frem til dit foretrukne sprog. Googles systemer forsøger at bruge oplysningerne om Norton Secure VPN til at finde frem til dit foretrukne sprog.

Der er Norton-brugere i hele verden, så med VPN-tjenester som Norton Secure VPN er det svært for Google præcist at finde frem til dit foretrukne sprog ud fra VPN-oplysningerne. Af den grund vises Google- eller YouTube-siderne nogle gange på et andet sprog end dit foretrukne.

Hvis du oplever dette problem, kan du gå ind på Google.com uden omdirigering til en side på et bestemt sprog på:

http://google.com/ncr

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117552099_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 03/06/2019