Funktioner i Norton Secure VPN

Norton Secure VPN krypterer din internetforbindelse på offentlige hotspots og beskytter private data, f.eks. dine adgangskoder, når du bruger din pc, Mac-computer eller mobilenhed.

Med Norton Secure VPN kan du forvandle ethvert offentligt hotspot til et sikkert virtuelt privat netværk, som beskytter dine personlige data og gør det umuligt at spore din placering.

Herunder beskrives de vigtigste funktioner i og fordele ved brug af Norton Secure VPN:

Vigtigste funktioner og fordele

• Beskytter de data, du sender og modtager, når du bruger offentlige wi-fi-netværk

• Du bliver på offentlige wi-fi-hotspots beskyttet med samme type kryptering, som bankerne bruger

• Gør det muligt at surfe anonymt på internettet, så dine personlige oplysninger er beskyttet

• Giver dig adgang til dine foretrukne apps og dit indhold, uanset hvor du er, på samme måde som derhjemme

• Krypterer dine data via et virtuelt privat netværk uden logføring, og der bliver ikke registreret eller gemt nogen oplysninger om dine aktiviteter.

• 60 dages-garanti med fuld returret*

• Giver dig kundesupport i verdensklasse fra Norton, den førende virksomhed inden for onlinesikkerhed

• Blokering af annoncesporing: Beskytter dig og blokerer målrettede reklamer

• Kill switch til Windows, Android og Mac: Slukker automatisk for internetforbindelsen og underretter brugeren, når VPN slås fra

• Wi-fi-sikkerhedsfunktion i Norton Secure VPN på Android og iOS-platforme scanner det trådløse netværk, som din enhed er tilsluttet for at registrere almindelige netværkstrusler såsom MITM-angreb (man-in-the-middle)

• Splittunnel-funktionen til Windows og Android: giver dig mulighed for sikkert at styre og kryptere dit valg af apps ved at vælge den trafik, du vil undtage fra Secure VPN.

• Automatisk VPN: Genopretter forbindelsen automatisk, når Norton Secure VPN-forbindelsen afbrydes

• Start ved opstart: Indlæser Secure VPN-tjenesten, når systemet starter.

• Auto-Protect til Android og iOS: Du forbliver beskyttet på et usikkert eller kompromitteret netværk ved automatisk at oprette forbindelse til VPN

* Oplysninger om returnering og refundering findes i artiklen Nortons returpolitik.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117552006