Ændring af din geografiske placering i Norton Secure VPN

Som standard vælger Norton Secure VPN automatisk det optimale regionale datacenter efter din placering. Du kan ændre den valgte placering manuelt i indstillingerne for placering.

Skift område på Android eller iOS

1. Åbn Norton Secure VPN.

2. Tryk på placeringsikonet nederst på skærmen.

3. Vælg det ønskede geografiske område fra listen på skærmen Områder.

Skift område på Windows eller Mac vha. Norton Secure VPN-appen

1. Åbn Norton Secure VPN-appen på dit skrivebord.

2. Vælg det ønskede geografiske område på rullelisten i vinduet VPN-område.

Skift dit område på Windows eller Mac vha. Norton

1. Start Norton.

I vinduet Mit Norton skal du ud for Secure VPN klikke på pilen i rullemenuen og klikke på VPN-område.

2. Vælg det ønskede geografiske område fra listen i vinduet VPN-områder.

Video: Kom godt i gang med Norton Secure VPN

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117122893
Operativsystem windows,macos,android,ios