Konfiguration af Norton Secure VPN-indstillinger

Norton Secure VPN sørger for, at din onlineidentitet og -aktivitet er anonym, uanset hvor du bruger internettet. Det er et virtuelt privat netværk uden registrering med kryptering af data, og det hverken sporer eller gemmer din onlineaktivitet eller placering. Norton Secure VPN giver dig mulighed for at konfigurere forskellige indstillinger fra dit Norton-produkt.

Skift område på Android eller iOS

1. Åbn Norton Secure VPN-appen.

2. Tryk på placeringsikonet nederst på skærmen.

3. Vælg det ønskede geografiske område fra listen på skærmen Områder.

Find blokering af reklamesporing

1. Start Norton.

2. I vinduet Mit Norton skal du ud for Secure VPN klikke på Aktivér.

Klik på pilen i rullemenuen ved siden af Secure VPN og klik på Målrettede annoncer.

3. I vinduet Reklamesporing skal du flytte skydeknappen for at aktivere Bloker reklamesporing.

Hvis Norton Secure VPN ikke er aktiveret, kan du ikke aktivere blokering af reklamesporing.

Video: Kom godt i gang med Norton Secure VPN

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117122887
Operativsystem windows,macos,android,ios