Sikkerhed på internettet

Når din mobilenhed har forbindelse til et netværk, som ikke er sikret, f.eks. en offentlig Wi-Fi-forbindelse, kan det påvirke dine personlige oplysninger på mange måder. Webstederne kan spore navn, adresse, indkøbsmønstre og de film, du ser. Du kan undgå, at dine personlige oplysninger misbruges, ved at tilføje et ekstra lag beskyttelse, f.eks. i form at et virtuelt privat netværk (VPN).

Offentlige Wi-Fi-forbindelser er praktiske, men de er aldrig sikre. Når du bruger mobilen til at gå på nettet via et Wi-Fi-adgangspunkt, som ikke er sikret, giver det hackere og identitetstyve mulighed for at få adgang til dine personlige oplysninger.

Norton Secure VPN sørger for, at din onlineidentitet og -aktivitet er anonym, uanset hvor du bruger internettet. Norton Secure VPN er et virtuelt privat netværk (VPN) uden logfiler og med kryptering af data, og det hverken sporer eller gemmer din onlineaktivitet eller placering.

Deltag i diskussionen med andre brugere her: Norton Community.

Deltag i diskussionen med andre mobilbrugere her: Norton Community.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117122887
Operativsystem
Sidst ændret: 12/11/2018