Download og installation af Norton Secure VPN

Når du bruger en usikker trådløs forbindelse, kan følsomme detaljer som din placering, chats og e-mails vises på websteder. Du er sårbar over for cyberkriminelle, som er ude på at overvåge og stjæle oplysningerne. Norton Secure VPN opretter et virtuelt privat netværk (VPN), som krypterer de følsomme data. Det giver dig mulighed for at bruge offentlige netværk, f.eks. internettet, på en sikker måde.

For at downloade og installere Norton Secure VPN skal du, afhængigt af enheden, vælge et af følgende:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117122884
Operativsystem Windows, macos, Android, iOS
Sidst ændret: 27/04/2021