Sådan løser du problemet, hvis der er problemer med internet- eller netværksadgang, efter at du har installeret Norton på en Mac-computer

Problemet kan løses ved at køre LiveUpdate og angive, at programmet skal have adgang til internettet.

TRIN 1

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på LiveUpdate i Norton -hovedvinduet.

3. Kør LiveUpdate, indtil der ikke er flere opdateringer til Norton-programmet.

4. Genstart Mac-computer, hvis du bliver bedt om det.

Hvis dette ikke løser problemet, skal du konfigurere indstillingerne for programblokering og forbindelsesblokering.

TRIN 2

Konfiguration af firewallindstillinger

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton

3. Klik på Firewall i venstre rude.

4. Klik på værktøjsikonet ved siden af Programblokering.

I vinduet Programblokering vises programmerne og forbindelsesindstillingerne for hvert af programmerne.

5. I vinduet Programblokering skal du vælge det program, der ikke kan få adgang til internettet. Klik derefter på tillad under Indstilling.

Hvis programmet ikke vises, skal du klikke på Tilføj program, vælge programmet og klikke på Vælg. Klik på Udført.

6. Klik på værktøjsikonet ved siden af Forbindelsesblokering i vinduet med indstillinger for Firewall.

I vinduet Programblokering vises programmerne og forbindelsesindstillingerne for hvert af programmerne.

7. I vinduet Forbindelsesblokering skal du vælge det program, der ikke kan få adgang til internettet. Klik derefter på tillad under Indstilling.

Hvis programmet ikke vises, skal du klikke på Tilføj program, vælge programmet og klikke på Vælg. Klik på Udført.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v113683523
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 06/07/2021