Løs Norton Utilities Ultimate-produktfejl

Denne artikel er beregnet til at hjælpe dig med at løse produktfejl, som du kan støde på, når du bruger Norton Utilities Ultimate.

Vælg din produktfejl:

Fejl: "Vi kunne ikke afslutte optimering."

Denne fejl vises, når diskoptimeringssessionen bliver afbrudt af ukendte årsager.

For at løse problemet skal du gøre følgende:

1. Genstart computeren.

2. Åbn Norton Utilities Ultimate.

3. Kør optimeringsopgaven igen.

Hvis problemet vedvarer, skal du afinstallere og geninstallere Norton Utilities Ultimate.

1. Afinstaller Norton Utilities Ultimate (se anvisninger).

2. Genstart computeren.

3. Geninstaller Norton Utilities Ultimate (se anvisninger).

Fejl: "Beklager, vi kunne ikke afslutte optimeringen på grund af for lidt diskplads."

Denne fejl vises, når din computer er ved at løbe tør for diskplads.

For at løse problemet skal du gøre følgende:

1. Tjek den ledige diskplads.

2. Hvis der ikke er meget plads, kan du rydde op i uønskede systemelementer for at frigøre noget plads.

3. Genstart computeren.

4. Kør optimeringsopgaven igen.

Hvis problemet vedvarer, skal du afinstallere og geninstallere Norton Utilities Ultimate.

1. Afinstaller Norton Utilities Ultimate (se anvisninger).

2. Genstart computeren.

3. Geninstaller Norton Utilities Ultimate (se anvisninger).

Fejl: "Det var da pinligt... vi er løbet ind i et problem. Prøv igen senere." mens du kører diskkontrol

Klik på Prøv igen for at se, om problemet løses automatisk. Hvis problemet vedvarer, skal du gøre følgende:

1. Genstart computeren.

2. Åbn Norton Utilities Ultimate.

3. Kør diskkontrol igen.

Hvis problemet vedvarer, skal du afinstallere og geninstallere Norton Utilities Ultimate.

1. Afinstaller Norton Utilities Ultimate (se anvisninger).

2. Genstart computeren.

3. Geninstaller Norton Utilities Ultimate (se anvisninger).

Fejl: "Det var da pinligt... vi er løbet ind i et problem. Prøv igen senere."

Genstart computeren for at løse dette problem.

Hvis problemet vedvarer, skal du afinstallere og geninstallere Norton Utilities Ultimate.

1. Afinstaller Norton Utilities Ultimate (se anvisninger).

2. Genstart computeren.

3. Geninstaller Norton Utilities Ultimate (se anvisninger).

For yderligere hjælp, skal du kontakte Kundeservice og support.

Fejl: "Vi kunne ikke afslutte defragmenteringen"

For at løse problemet skal du gøre følgende:

1. Tjek den ledige diskplads.

2. Hvis der ikke er meget plads, kan du rydde op i uønskede systemelementer for at frigøre noget plads.

3. Genstart computeren.

4. Åbn Norton Utilities Ultimate.

5. Kør diskdefragmenteringsopgaven igen.

Hvis problemet vedvarer, skal du afinstallere og geninstallere Norton Utilities Ultimate.

1. Afinstaller Norton Utilities Ultimate (se anvisninger).

2. Genstart computeren.

3. Geninstaller Norton Utilities Ultimate (se anvisninger).

Fejl: "Data (D:) er skrivebeskyttet. Prøv igen senere."

For at løse dette problem skal du fjerne skrivebeskyttelsen på din disk og derefter klikke på Prøv igen.

Hvis problemet vedvarer, skal du gøre følgende:

1. Genstart computeren.

2. Åbn Norton Utilities Ultimate.

3. Kør diskkontrollen igen.

Hvis problemet vedvarer, skal du afinstallere og geninstallere Norton Utilities Ultimate.

1. Afinstaller Norton Utilities Ultimate (se anvisninger).

2. Genstart computeren.

3. Geninstaller Norton Utilities Ultimate (se anvisninger).

Fejl: "Opdatering mislykkedes"

Opdateringen blev ikke fuldført på grund af en intern fejl. For at løse dette problem skal du klikke på Prøv igen.

Hvis problemet vedvarer, skal du gøre følgende:

1. Genstart computeren.

2. Åbn Norton Utilities Ultimate.

3. Kør LiveUpdate-opgaven igen.

Hvis problemet vedvarer, skal du afinstallere og geninstallere Norton Utilities Ultimate.

1. Afinstaller Norton Utilities Ultimate (se anvisninger).

2. Genstart computeren.

3. Geninstaller Norton Utilities Ultimate (se anvisninger).

Fejl: "Der er ingen internetforbindelse"

Denne fejl vises, når der ikke er nogen internetforbindelse. Kontroller og gendan din internetforbindelse, og klik derefter på Prøv igen.

Fejl: "Norton Utilities Ultimate understøttes ikke på din aktuelle placering."

Norton Utilities Ultimate er i øjeblikket ikke tilgængelig i dit område. Det er ikke sikkert, at du kan bruge produktet.

Fejl: "Modstridende app"

Denne fejl vises, hvis du har et modstridende værktøjsprodukt såsom Avast Cleanup.

For at løse dette problem skal du identificere og afinstallere den app, der skaber konflikten, og genstarte din computer. Hvis problemet vedvarer, skal du afinstallere og geninstallere Norton Utilities Ultimate.

Advarsel: "Er du sikker på, at du vil vælge Overførsler?"

Vi har opdaget, at du har valgt mappen Overførsler til oprydning. Vi anbefaler, at du tjekker mappen Overførsler for eventuelle vigtige eller uerstattelige filer.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v2023050918452088
Operativsystem Windows