Konfigurer Automatisk rensning med Norton Utilities Ultimate

Automatisk rensning kører lydløst i baggrunden, uden at du behøver at foretage dig noget, og frigør plads på din pc ved at fjerne uønskede emner, såsom brudte genveje og elementer i registreringsdatabasen, unødvendige systemelementer og browserdata.

Der er ikke noget bestemt tidspunkt for automatisk rensning. Norton Utilities Ultimate udfører automatisk rensning, når den registrerer, at din computer er inaktiv.

Aktivér automatisk rensning

1. Åbn Norton Utilities Ultimate.

2. I hovedmenuen skal du klikke på Indstillinger.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Automatisk rensning.

4. Under Automatisk rensning, klik på skyderen for at slå den til (grøn).

5. Under Hvor ofte bør vi rense automatisk, vælg en frekvens fra rullelisten.

6. Under Hvad bør vi rense under automatisk rensning, vælg de emner, du vil rense.

Du kan bruge drop-down-pilen ved siden af hvert element til at indsnævre de præcise elementer, der er inkluderet i den automatiske rensning.

Hvis du er i tvivl, kan du bruge Nulstil til anbefalet for at vælge standardindstillingerne. De emner, som Norton-produktet tjekker som standard, er sikre at rense uden at miste vigtige data.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20230417112809511
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 17/05/2024