Administrer dine programmer med Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Ultimate hjælper dig med at identificere ubrugte programmer og handle på dem for at frigøre plads og forbedre din computers ydeevne.

Når du har udført en scanning, identificerer og lister Norton Utilities Ultimate alle de ubrugte programmer i Programmer -vinduet.

Du kan enten isolere disse programmer eller afinstallere dem helt med følgende værktøjer:

• Afinstalleringssimulator hjælper dig med at isolere programmer uden at afinstallere dem. På den måde kan du skalere programmets indvirkning på din computers ydeevne og handle.

• Afinstaller hjælper dig med at fjerne programmer fuldstændigt. Når du afinstallerer et program, fjernes også alle de filer, der er svære at finde.

Administrer programmer med Afinstalleringssimulator

1. Åbn Norton Utilities Ultimate.

2. I hovedmenuen skal du klikke på Programmer.

3. I vinduet Programmer skal du klikke på Afinstalleringssimulator.

4. Afhængigt af hvilken handling du ønsker, skal du gøre følgende:

• For at isolere et program skal du klikke på Simuler.

• Hvis du vil gendanne et program fra isolation, skal du klikke på Gendan.

• Hvis du vil afinstallere et program helt, skal du klikke på papirkurvsikonet og klikke på Afinstaller.

Fjern programmer med Afinstaller

1. Åbn Norton Utilities Ultimate.

2. I hovedmenuen skal du klikke på Programmer.

3. I vinduet Programmer skal du klikke på Afinstaller.

4. Ved siden af det program, du vil fjerne, skal du klikke på Afinstaller.

5. I bekræftelsesvinduet skal du klikke på Afinstaller.

Vigtigt: Programmer og tilknyttede filer fjernes permanent. Denne handling kan ikke fortrydes.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20230411201743637