Ryd browserdata med Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Ultimate renser browserdata i din webbrowser. For at se listen over understøttede browsere, klik her.

Norton Utilities Ultimate hjælper dig med at rense følgende kategorier af browserdata:

• Browserhistorik: Historikken over de hjemmesider, du har besøgt.

• Browserens cache: En midlertidig lagerplacering, der gemmer downloadede filer (f.eks. billedfiler fra hjemmesider) for at hjælpe hjemmesiden med at loade hurtigere, når du besøger den igen.

• Sporing & andre cookies: Datafiler, der registrerer oplysninger om de websteder, du besøger.

• Downloadhistorik: Historikken over downloadede filer fra din browser (denne indstilling fjerner kun listen over filer og sletter ikke filer, der er gemt på din Windows-pc).

Hvis du vil have Norton Utilities Ultimate til at slette loginoplysninger for visse hjemmesider, kan du oprette undtagelser for sådanne hjemmesider. Du kan tilføje disse hjemmesider til listen Tilladte hjemmesider. Du kan f.eks. ønske, at din browser automatisk udfylder loginoplysningerne til din Norton-konto. I dette tilfælde kan du tilføje my.norton.com til listen Tilladte websteder. Det sikrer, at dine loginoplysninger forbliver gemt, selv efter en oprydningssession i browserdata.

Ryd browserdata

Vigtigt: Norton Utilities Ultimate kan ikke rydde browserens cache, medmindre browseren er lukket. Hvis du bliver bedt om det, skal du gemme alt åbent arbejde og derefter klikke på Fortsæt for at lade Norton Utilities Ultimate lukke din browser.

1. Åbn Norton Utilities Ultimate.

2. I hovedmenuen skal du klikke på Browserdata.

3. I vinduet Browserdata skal du vælge en rensningsmetode.

Du kan vælge mellem:

• Basis: Vælg denne indstilling for kun at rense browserens cache og sporingscookies.

• Fuld: Vælg denne indstilling for at rense alle kategorier af browserdata.

• Brugerdefineret: Vælg denne mulighed for at tilpasse dine præferencer.

Du vælger en bestemt browser og bruger drop-down-pilen ved siden af browseren til at vælge de kategorier, du vil rense.

4. Klik på Rens.

Konfigurer indstillinger for browserdata

1. Åbn Norton Utilities Ultimate.

2. I hovedmenuen skal du klikke på Indstillinger.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Browserdata.

4. Under Cookies kan du angive, hvor længe Norton Utilities Ultimate skal gemme cookies i dine webbrowsere.

5. Under Browsinghistorik kan du angive, hvor længe Norton Utilities Ultimate skal gemme browserhistorikken i dine webbrowsere.

Efter den valgte periode fjerner Norton Utilities Ultimate disse elementer under den næste ydelsesscanning.

6. Under Tilladte hjemmesider, indtast URL'en til den hjemmeside, du vil udelukke, og klik på Tilføj.

Du kan også vælge en populær hjemmeside fra listen og klikke på Tilføj.

Den valgte hjemmeside er nu udelukket fra cookie-clearing.

Liste over understøttede browsere

Norton Utilities Ultimate renser browserdata for følgende browsere:

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

• Microsoft Edge

• Opera

• Opera GX

• Opera Neon

• Mozilla Thunderbird

• Comodo IceDragon

• SRWare Iron

• FlashPeak Slimjet

• Superbird

• Brave

• Yandex

• Seznam

• Pale Moon

• Waterfox

• Maxthon

• SeaMonkey

• CometBird

• CoolNovo

• Vivaldi

• Tencent QQ Browser

• Avast Secure Browser

• AVG Secure Browser

• CCleaner Browser

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20230408182102874