Fortryd de seneste ændringer foretaget af Norton Utilities Ultimate

Med Fortryd ændringer kan du annullere visse ændringer foretaget af Norton Utilities Ultimate. For eksempel kan du fortryde reparerede brudte nøgler i registreringsdatabasen eller reparerede genveje fra historikken. Norton Utilities Ultimate gemmer en backup af ændringshistorikken, som hjælper dig med at annullere ændringerne i Fortryd ændringer.

Browserdata og unødvendige systemelementer, der er renset, kan ikke tilbageføres.

Fortryd de seneste ændringer

1. Åbn Norton Utilities Ultimate.

2. I hovedmenuen skal du klikke på Fortryd ændringer.

3. I vinduet Fortryd ændringer skal du vælge den dato, hvor ændringen blev foretaget, og finde den handling, du vil tilbageføre.

4. Klik på Fortryd ved siden af den handling, du vil annullere.

Den valgte handling er nu fortrudt.

Som standard gemmer Norton Utilities Ultimate en backup af ændringshistorikken for den seneste måned. Du kan ændre perioden og vælge de kategorier, du ønsker skal være en del af backup'en.

Tilpas indstillinger for Fortryd ændringers sikkerhedskopiering

1. Åbn Norton Utilities Ultimate.

2. I hovedmenuen skal du klikke på Indstillinger.

3. I vinduet Indstillinger skal du gå til Generelt > Fortryd ændringer.

4. Vælg de kategorier, du ønsker skal være en del af sikkerhedskopien.

Vælg et af følgende:

• Brudte elementer i registreringsdatabasen

• Brudte genveje

• Optimerede programmer

• Isolerede programmer

• Afhjulpede problemer

5. Under Slet backup skal du på rullelisten vælge, hvor ofte handlingen skal udføres.

Vælg et af følgende:

• Efter 1 uge

• Efter 2 uger

• Efter 1 måned

• Aldrig

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20230405142738692
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 17/05/2024