Afinstaller Norton Utilities Ultimate

Hvis du vil afinstallere Norton Utilities Ultimate, kan du gøre det fra kontrolpanelet på din Windows-computer.

Afinstaller Norton Utilities Ultimate

1. Tryk på Windows + R for at åbne dialogboksen Kør.

2. Skriv følgende tekst i dialogboksen Run, og tryk derefter på Enter.

appwiz.cpl
  3. Vælg Norton Utilities Ultimate på listen over aktuelt installerede programmer, og klik på Fjern eller Afinstaller.

4. Hvis du bliver bedt om at åbne vinduet Kontrol af brugerkonti, skal du klikke på Ja.

5. I Norton Utilities Ultimate-produktvinduet skal du vælge Afinstaller.

6. I bekræftelsesvinduet skal du klikke på Afinstaller.

Markér kun Slet alle sikkerhedskopier og logfiler, hvis du ikke har planer om at geninstallere Norton Utilities Ultimate. Hvis du planlægger at geninstallere dit produkt, anbefaler vi, at du ikke markerer denne indstilling.

7. Følg anvisningerne på skærmen.

8. Når afinstallationen er færdig, skal du afslutte alle programmer og genstarte din computer.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20230403133142182
    Operativsystem Windows
    Sidst ændret: 17/05/2024