Inviter kollegerne til at installere Norton-sikkerhedsprogrammet

Som Norton Small Business-kontoejer kan du sende invitationer til kollegerne om at installere Norton på deres enheder. Når kollegerne modtager mailen, skal de bare klikke på installationslinket i den for at downloade og installere Norton på enhederne.

Det downloadlink, du sender, gælder kun i 14 dage. Herefter udløber linket installationslinket og du skal sende invitationen igen.

Når kollegerne har installeret Norton, kan du overvåge og administrere enhederne via Norton-kontoen.

Inden du sender en invitation, skal du sikre dig, at der er nok ledige pladser til installationen. Der skal være installationer tilbage, for at du kan sende installationslink til kollegerne. Hvis der ikke er nok pladser tilbage, kan du overføre licensen fra ubrugte enheder eller købe flere pladser til abonnementet.

Invitation af kolleger

1. Log på din konto.

2. I vinduet Kom godt i gang skal du klikke på Download Norton og derefter klikke på Send et downloadlink.

3. På siden Beskyt endnu en enhed skal du gøre et af følgende:

• E-mail: Indtast e-mailadressen i tekstfeltet.

Du kan angive flere mailadresser, som skal være adskilt af semikolon eller et mellemrum.

• Tekst : Vælg et land og indtast mobilnummeret for at sende downloadlinket som en SMS-besked.

• Kopier link: Kopier download-link til senere deling.

4. Klik på Send.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v96382472
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 13/02/2024