Installation af Norton Mobile Security på din iOS-enhed

Hvis du vil bruge funktionerne i Norton Mobile Security, skal du have en Norton Account, der giver ret til at bruge Norton Mobile Security. Hvis du mangler en godkendelse kan du købe Norton Mobile Security i Nortons online-butik.

Hvis du allerede har købt en Norton Mobile Security-licens, skal du gå til webstedet Norton Mobile Security for at registrere dit køb. Du kan få flere oplysninger ved at læse: Aktivering af Norton Mobile Security.

Hvis du abonnerer på Norton 360 Multi-Device, kan du installere Norton-beskyttelse på op til fem enheder i enhver kombination - Norton 360™ til pc'er, Norton™ Internet Security 5 til Mac® og Norton Mobile Security til iPhone®, iPad® og Android™-smartphones og -tablets.

Download og installer Norton Mobile Security

1. Gå til din Norton-konto

2. Klik på Log på i øverste højre hjørne.

3. Indtast din mailadresse og adgangskode, og klik derefter på Log på.

Hvis du er Norton One-kunde, viderestilles du til webstedet for Norton One, hvor du kan hente og installere Norton Mobile Security på din iOS-enhed.

4. Klik på Tilføj enhed.

5. Tryk på Konfigurer nu, hvis du besøger Norton One-siden med den samme enhed, som Norton Mobile Security skal installeres på.

Norton Mobile Security-siden åbnes i App Store. Download og installer Norton-appen fra App Store, og gå videre til linje 9.

6. Hvis du vil installere Norton Mobile Security på en anden enhed, skal du klikke på Installer på en anden enhed.

7. Vælg iOS som enhedstype, og benyt en af følgende fremgangsmåder:

• Indtast din mailadresse, og klik på Send.

Der sendes en mail til din mailadresse med et link, hvorfra du kan hente Norton Mobile Security samt en installationsvejledning. Åbn mailbeskeden på din mobilenhed, og følg anvisningerne for at hente og installere Norton-appen til iOS.

• Scan den QR-kode, der vises på siden, ved hjælp af en scanningsapp til QR-koder på mobilenheden.

Norton Mobile Security-siden åbnes i App Store. Download og installer Norton-appen fra App Store.

8. Når downloaden udført, vises ikonet Norton Mobile på springbrættet. Tryk på ikonet Norton Mobile for at åbne appen.

9. Læs slutbrugerlicensaftalen, og markér feltet Jeg accepterer Nortons licensaftale og Vilkår for anvendelse.

10. På siden Abonnement nødvendigt! skal du trykke på Fortsæt.

11. Tryk på Log på.

12. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og tryk derefter på Log på.

13. Gå til vinduet Registrer enhed, navngiv enheden, og tryk derefter på OK.

Installationen af Norton Mobile Security er nu fuldført.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v82335118
Operativsystem
Sidst ændret: 06/10/2014