Adressér sikkerhedsproblemer, der findes på din enhed ved hjælp af din konto

Hvis der er installeret et Norton-program på din enhed, gør kontoen det muligt at få vist sikkerhedsstatussen for enheden og løse sikkerhedsproblemer via fjernforbindelse. Din enhed skal være online for at løse problemet.

Du kan også få et overblik over, hvordan Norton har hjulpet med at beskytte din identitet og dine enheder, i beskyttelsesrapporten.

Statusindikatorens ikonets farve viser enhedens aktuelle status.

• Rødt kryds-ikon (x) Angiver, at din enhed ikke har en Norton-tjeneste installeret, eller at den er ubeskyttet. Du kan klikke på indstillingen Hent Norton eller Download Norton og dermed komme i gang med at beskytte enheden.

• Orange udråbstegn (!) ikon : Angiver, at din enhed har beskyttelsesproblemer og kræver øjeblikkelig opmærksomhed.

• Grønt flueben-ikon : Angiver, at dit Norton-sikkerhedsprodukt er installeret og beskytter enheden mod sikkerhedstrusler og virus.

Reager på en sikkerhedsindikator

1. Log ind på din konto.

2. På siden Sikkerhed til digitale enheder skal du under enhedsnavnet klikke på Problem fundet.

3. Brug indstillingen vist i advarslen for at løse problemet. Nogle problemer kan ikke løses eksternt, og du skal åbne din beskyttelse installeret på din enhed for at løse dem.

Når sikkerhedsproblemerne er løst, ændres enhedens statusikon fra et rødt kryds (x) til et grønt flueben.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53371176
Operativsystem mac_os_x,windows,android,ios