Opret en Norton-konto

Du har brug for en konto for at administrere dit abonnement og give dine andre enheder beskyttelse. Du kan oprette en ved hjælp af din mailadresse, dit Apple ID eller din Google-mail. Hvis du allerede har en konto, kan du logge på ved hjælp af dine loginoplysninger, eller du kan knytte din eksisterende konto til dit Apple ID eller din Google-mail.

Opret en konto ved hjælp af din mailadresse

1. Gå til https://login.norton.com

2. Klik på Opret en konto.

3. Indtast din mailadresse, adgangskode og andre oplysninger, og klik på Opret konto.

Mailadresser med Unicode-tegn accepteres ikke. I adgangskoden skelnes der mellem store og små bogstaver, og den skal være på mindst 8 tegn.
    Adgangskoden har forskel på store og små bogstaver og skal bestå af mindst 8 tegn, som mindst skal indeholde store og små bogstaver, et tal og et symbol.

Opret en konto ved hjælp af dit Apple ID

1. Gå til https://login.norton.com

2. Klik på Opret en konto.

3. Klik på Fortsæt med Apple, og log ind på din Apple-konto.

4. Indtast totrinsbekræftelseskoden, som du har modtaget.

5. Klik på Tillid, hvis du bliver bedt om det, for at undgå at indtaste totrinskoder igen i denne browser, medmindre du logger helt ud eller ændrer din adgangskode.

6. Klik på Fortsæt i vinduet Log på med Apple.

7. Gør ét af følgende:

• Vælg Del min mail for at se din Apple ID-mailadresse, mens du logger ind på din konto, og klik så på Fortsæt.
      Din nye konto er oprettet. Du ser din Apple ID-mailadresse, hvis du har valgt Del min mail.

• Klik på Skjul min mail for at skjule din Apple ID-mailadresse og se en unik, tilfældig adresse i stedet på din konto, og klik så på Fortsæt.
      Din nye konto er oprettet. Hvis du har valgt Skjul min mail, ser du en unik, tilfældig adresse.

8. Hvis du vil indstille en adgangskode for din konto, skal du gøre følgende:

• På siden Kontoindstillinger skal du ud for Mailadresse og adgangskode klikke på Opret din Norton-kontoadgangskode.

• Indtast din nye adgangskode, og bekræft ændringerne.

Opret en konto ved hjælp af din Google-mail

1. Gå til https://login.norton.com
  2. Klik på Opret en konto.
  3. Klik på Fortsæt med Google, og log ind på din Google-konto.
  4. Hvis du har flere Google-konti, skal du vælge en konto, som du vil bruge til at tilmelde dig, i vinduet Vælg en konto for at fortsætte til norton.com.
  5. Klik på Fortsæt i vinduet Opret en ny Norton-konto.
  6. Klik på Udfør i vinduet Din nye konto er blevet oprettet og tilknyttet.
    Din nye konto er oprettet og knyttet til Google.
  7. Hvis du vil indstille en Norton-adgangskode for din konto, skal du gøre følgende:
    • På siden Kontoindstillinger skal du ud for Mailadresse og adgangskode klikke på Opret din Norton-kontoadgangskode.
    • Indtast din nye adgangskode, og bekræft ændringerne.

Video

Opret en Norton-konto med dit Apple-id

Opret en Norton-konto med din Google mail

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53370840
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS;Windows 10 in S Mode
Sidst ændret: 12/12/2023