Download og installer Norton 360-appen på din mobilenhed

Du kan downloade og installere Norton 360-appen for at beskytte din mobilenhed og de oplysninger, som den gemmer, mod digitale trusler.

Du kan downloade og installere Norton 360-appen direkte på din mobilenhed eller sende installationsanvisninger i en mail eller en sms til mobilenheden fra en computer. Du kan også scanne QR-koden for at downloade Norton 360-appen på din mobilenhed. Brug en hvilken som helst QR-scanner til at scanne koden.

Hvis du vil installere Norton 360-appen på din Android-enhed, skal du have Android 6.x eller nyere. Hvis du vil installere Norton 360-appen på din iOS-enhed, skal du have iOS 12.x eller nyere.

Jeg bruger en Android-enhed og vil gerne installere Norton 360 app

1. Start din Google Play Store-app på din Android-enhed, og søg efter Norton 360-appen.

2. Norton 360 -app-skærmen, skal du trykke på Installer.

3. Når installationen er færdig, skal du trykke på Åbn.

4. Læs og accepter licens- og serviceaftalen, anerkend vores generelle fortrolighedserklæring, og tryk derefter på Log ind.

5. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og tryk derefter på Log ind.

Hvis du oplever problemer med installationen af Norton 360-appen, skal du kontrollere, at den nyeste version af appen Google Play og alle de nyeste systemopdateringer er installeret på enheden.

Jeg er på min iPhone eller iPad, og jeg vil gerne installere Norton 360-appen

1. Start din Apple App Store-app på din iOS-enhed, og søg efter Norton 360-appen.

2. På Norton 360-app-skærmen, skal du trykke på HENT eller ikonet download .

3. Når installationen er færdig, skal du trykke på Åbn.

4. Læs og accepter licens- og serviceaftalen, anerkend vores generelle fortrolighedserklæring, og tryk derefter på Log ind.

5. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og tryk derefter på Log ind.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v137722267
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 26/07/2021