Afinstallation af Norton-sikkerhed til digitale enheder på Mac-computere

Hvis du vil afinstallere Norton, skal du være i besiddelse af administratorkontoens brugernavn and adgangskode.

Du skal genstarte din Mac efter at have afinstalleret Norton.

Norton anbefaler, at Norton-sikkerhed til digitale enheder forbliver installeret på din Mac-computer, så du opnår konstant beskyttelse.

Afinstallation af Norton på macOS 10.14.x (Mojave) eller ældre

1. På Mac-menulinjen skal du klikke på Norton-ikonet og derefter klikke på Åbn Norton.

2. I Norton-menuen skal du klikke på Norton > Afinstaller Norton.

3. Klik på Fjern i vinduet, der åbnes.

4. Skriv adgangskoden til administratorkontoen, når du bliver bedt om det.

5. Klik på Genstart nu.

Afinstallation af Norton på macOS 10.15.x (Catalina) eller nyere

Før du følger nedenstående trin, skal du sørge for at lukke dit Norton-program, hvis det er åbent.

1. Klik på Finder -ikonet på Mac-computeren i Dock, og klik derefter på Programmer i venstre side under Favoritter.

2. Find Norton-programikonet, og træk det til papirkurven.

3. Klik på Fortsæt.

4. Skriv adgangskoden til administratorkontoen, når du bliver bedt om det, og klik på OK.

5. Klik på Fjern i vinduet, der åbnes.

6. Skriv adgangskoden til administratorkontoen, når du bliver bedt om det, og klik på Installationshjælp.

7. Klik på Genstart nu.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v134746139
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 01/11/2019