Tilføjelse af Norton-browserudvidelser

Når du har installeret Norton sikkerhed til digitale enheder på din computer eller på din Mac-enhed, bliver du bedt om at tilføje Norton-browserudvidelser til din standardbrowser. Udvidelserne understøtter Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox og Apple Safari-browsere.

Support er også tilgængeligt til Microsoft Internet Explorer-browseren ved hjælp af ældre teknologi til browser-tilføjelser. Vi anbefaler at bruge Microsoft Edge eller en anden browser som en alternativ browser.

Norton-browserudvidelserne omfatter:

Norton Safe Web

En sikker søgefunktion, der hjælper dig med at surfe, søge og shoppe sikkert på internettet. Den analyserer de websteder, som du besøger, og registrerer, om der er virus, spyware, malware eller andre sikkerhedstrusler.

Brug af Norton Safe Web til sikker surfing på internettet

Norton Safe Search

En sikret søgemaskine, som genererer søgeresultater og rangerer dem baseret på websidens sikkerhedsstatus og Norton-vurdering.

Internetsøgninger med Norton Safe Search

Norton Password Manager

En sikkert lagerplads online, hvor du kan gemme alle dine følsomme oplysninger såsom loginoplysninger, personlige oplysninger og økonomiske oplysninger. Du kan bruge denne oplysning til at logge på websider samt automatisk udfylde formularer og ved betalinger online.

Funktioner of Norton Password Manager

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117744069
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 08/06/2020