App Advisor-funktionen i Norton Mobile Security

Norton Mobile Security - App Advisor beskytter dig ved at advare om installerede apps, der kan afsløre personlige data, vise pop op-reklamer på enheden og udvise usædvanlig adfærd, eller som har et stort batteriforbrug. App Advisor scanner enheden ved hjælp af en cloud-baseret omdømmescanning og advarer dig om installerede apps i en trusselsoversigt.

Disse apps vurderes som en trussel mod personlige data, afhængigt af om du udviser følgende adfærd:

• Delte personlige data - viser oplysninger om personlige konti, kontakter, SIM-kort, indstillinger, installerede apps, placering og/eller enheden, når de deles med den installerede app.

• Viste reklamer - fortæller, om der vises reklamer i appen, om der vises reklamebeskeder på meddelelseslinjen, eller om der anbringes reklameikoner på startskærmen.

• Dataforbrug i baggrunden - bedømmer appen efter dens evne til potentielt at overføre mobildata eller bruge båndbredde i baggrunden, når appen ikke er i brug.

Nogle Android-apps og de tilknyttede tjenester er designet sådan, at de kun fungerer, hvis de har adgang til data i baggrunden.

• Usædvanlig aktivitet registreret - viser oplysninger om en app, hvis den udfører usædvanlige aktiviteter på enheden.

• Batteriforbrug i baggrunden - viser en liste over de apps, der bruger placeringsdata. Når disse data opdateres i baggrunden, bruges der strøm fra batteriet, selvom appen ikke er åben.

Når du installerer Norton Mobile Security under den første konfiguration, scanner App Advisor automatisk alle de installerede apps på enheden og advarer om eventuelle sikkerhedsrisici. Du kan derefter vælge enten at have tillid til eller afinstallere appen.

Du kan også aktivere App Advisor i Google Play, så den automatisk scanner apps, allerede inden du installerer dem fra Google Play.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v97499944
Operativsystem Android
Sidst ændret: 03/08/2020