Aktivér eller forny dit Norton 360-abonnement for din mobilenhed

Med et gyldigt Norton-abonnement kan du være sikker på, at din beskyttelse altid er opdateret. Du skal aktivere eller forny dit abonnement, inden prøveperioden eller abonnementsperioden ender for fortsat at kunne bruge alle Norton-funktionerne og holde din enhed beskyttet.

Din enhed skal have forbindelse til internettet for at kunne fuldføre aktiverings- eller fornyelsesprocessen.

Aktivér dit Norton 360-abonnement

Jeg har købt Norton fra Norton.com eller i detailhandlen

1. Gå til: https://my.norton.com/home/setup i din browser.

2. Tryk på Indtast en produktnøgle.

3. Indtast mailadressen og adgangskoden til din konto, og klik derefter på Log på. Hvis du ikke har en Norton-konto, kan du klikke på Opret en konto. Indtast dine oplysninger, og klik derefter på Opret konto.

4. Tryk på Angiv en ny produktnøgle.

5. Indtast produktnøglen på 25 tegn, som fulgte med dit køb, og tryk på bekræftelsesikonet .
  6. Hvis du ser nogen meddelelser, skal du følge anvisningerne på skærmen eller ellers springe til trin 7.

7. Start Norton 360-appen på din mobilenhed.

8. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af enheden:

• Hvis du har en iOS-enhed: Tryk på Indløs et abonnement, og tryk på Log ind med Norton-konto. Du skal angive de samme legitimationsoplysninger til din konto som i trin 3.

• Hvis du har en Android-enhed: Tryk på Log ind. Du skal angive de samme legitimationsoplysninger til din konto som i trin 3.

Jeg har et aktivt Norton-abonnement

1. Gå til startskærmen, og start appen Norton 360.

2. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af enheden:

• Hvis du har en iOS-enhed: Tryk på Indløs et abonnement, og tryk på Log ind med Norton-konto. Indtast legitimationsoplysninger til din Norton-konto.

• Hvis du har en Android-enhed: Tryk på Log ind. Indtast legitimationsoplysninger til din Norton-konto.

3. Hvis du har en Android-enhed, vises listen over aktive abonnementer, vælg det abonnement, du vil bruge, og tryk derefter på Næste.

Jeg har en produktnøgle eller en partnerkode, og jeg vil indløse mit abonnement

1. Gå til startskærmen, og start appen Norton 360.

2. Tryk på Indløs et abonnement.

3. Tryk på et af følgende for at indløse dit abonnement på afhængigt af dit køb:

• Indtast en produktnøgle: Indtast produktnøglen på 25 tegn, som fulgte med dit køb, og tryk på Bekræft. Alternativt kan du også bruge kameraikonet ved siden af tekstfeltet til at scanne og verificere din produktnøgle.

• Angiv en partnerkode: Indtast en partnerkode, som du har modtaget fra din tjenesteudbyder, og tryk derefter på Næste.

Jeg har et eksisterende aktivt Norton-abonnement købt fra Google Play Store eller Apple App Store

1. Gå til startskærmen, og start appen Norton 360.

2. Gør følgende:

• Hvis du har en Android-enhed – Nederst på appens startskærm ved siden afDu har et eksisterende køb fra Google, tryk påAnvend for at aktivere din Norton 360-app.

• Hvis du har en iOS-enhed – Tryk på Indløs et abonnement, og tryk derefter på Gendan fra App Store.

Hvor finder jeg produktnøglen eller aktiveringskoden til Norton 360-appen?

Du finder produktnøglen på forskellige måder, afhængigt af hvordan du har købt Norton-sikkerhedsproduktet, som vist nedenfor:

Norton-konto

1. Log på din konto.

2. På siden Mit abonnement skal du kopiere produktnøglen under dit aktive abonnement.

Norton Online Store

Hvis du har downloadet programmet i Norton Online Store, står produktnøglen eller vejledningen til at hente den i mailen med bekræftelsen på købet.

Hvis du har købt dit produkt fra Hong Kong Online Store, skal du se Find Norton-produktnøglen købt fra Hong Kong Online Store.

Forhandlerkort

Hvis du har købt programmet i en æske online eller i en butik, er nøglen i æsken eller trykt på et kort, der ligger i æsken.

Tredjeparts websted

Produktnøglen findes i en mail med bekræftelsen på din ordre. Hvis du ikke kan finde mailen med bekræftelsen, kan du prøve at kigge i mappen med spam-mail.

Tjenesteudbyder

Dit Norton-sikkerhedsprodukt kan enten aktiveres vha. en pinkode, som du har fået fra din tjenesteudbyder, eller det kan downloades og installeres fra tjenesteudbyderens portal.

Forny dit Norton 360-abonnement, som udløber snart

Jeg har allerede et eksisterende aktivt Google Play-abonnement, men bruger et Norton.com- eller et abonnement købt i en detailforretning, der er ved at udløbe

1. Gå til startskærmen, og start Norton 360-appen.

2. I advarslen Produkt udløber skal du trykke på Anvend abonnement.

3. På skærmen Administrer abonnement skal du trykke på Gendan.

Hent mit abonnement, som jeg har købt fra Norton.com eller i en detailbutik

1. Gå til startskærmen, og start Norton 360-appen.

2. I advarslen Din beskyttelse udløber om X dage skal du trykke på Hent dit køb.

3. Angiv legitimationsoplysningerne til din Norton-konto.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v137722273
          Operativsystem Android;iOS