Gendannelse af kontakter med Norton Mobile Security

Hvis du vil gendanne dine kontakter med Norton Mobile Security, skal du inden have oprettet en backupkopi ved hjælp af Norton Mobile Security.

Indstillingen til gendannelse af kontakter er kun tilgængelig for Android-enheder.

Gendan dine kontakter

1. Start Norton Mobile Security-appen.

2. Tryk på ikonet Enhed nederst i hovedvinduet, og tryk derefter på Backup af kontakter.

3. Ved siden af knappen Backup for vælger du den enhed fra rullelisten, som du har oprettet en backup af, og som du vil gendanne på denne enhed.

4. På listen over backupfiler vælger du den backup, som du ønsker at gendanne, og derefter skal du gøre et af følgende:

• Hvis du vil kombinere kontakterne fra backupfilen med de eksisterende kontakter på enheden, skal du vælge Tilføj og trykke på Gendan.

• Hvis du vil slette de eksisterende kontakter på enheden og erstatte dem med kontakterne fra backupfilen, skal du vælge Overskriv og trykke på Gendan.

Dine kontaktpersoner er nu gendannet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v82664045
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 18/07/2019