Konfiguration af tyverisikringsfunktionerne i Norton Mobile Security

Du kan konfigurere Norton Mobile Security til at aktivere eller deaktivere de forskellige tyverisikringsfunktioner på din Android-enhed.

Konfiguration af tyverisikringsfunktioner på Android

1. Åbn Norton Mobile Security.

2. Tryk på ikonet Enhed nederst i hovedvinduet, og tryk derefter på Tyverisikring.

3. Tryk på Konfiguration for at åbne indstillingerne for Enhedsadministration.

Hvis du allerede har konfigureret Tyverisikring, skal du fortsætte til linje 8 for at konfigurere tyverisikringsindstillingerne.

4. Tryk på Aktivér eller Aktivér denne administratorapp for at aktivere enhedsadministrationen for Norton Mobile Security.

5. Hvis tjenesten Placering er slået fra på enheden, skal du trykke på Konfigurer ved siden af Find i vinduet Tyverisikring.

6. Under indstillingerne for Placering skal du flytte skydeknappen ved siden af Placering for at slå det til.

7. Luk indstillingerne for Placering.

8. Du kan aktivere funktionen Sikkerhedssletning ved at slå skydeknappen ud for Sikkerhedssletning til.

Funktionen Sikkerhedssletning sletter dine data fra enheden efter 10 mislykkede adgangsforsøg.

9. Hvis du vil låse enheden, når SIM-kortet bliver fjernet eller udskiftet, skal du slå skydeknappen ud for Låsning af SIM-kortet til.

Funktionen Låsning af SIM-kortet fungerer ikke med enheder med flere SIM-kort.

10. Afslut Norton Mobile Security, når du har opdateret indstillingerne i Anti-Theft.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v78021963
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 21/06/2019